Iskolánk

Szülőknek

Események

Pályázatok

Játékos sportverseny

Megyei döntő


2016. január 14-én Egerben rendezték meg az idei játékos sportverseny megyei diákolimpiai döntőjét. A versenyen iskolánk csapata az előkelő 2. helyezést érte, így részt vehet a februári országos elődöntőn. 

Gratulálunk a csapat tagjainak és felkészítőiknek, Jagodicsné Fehér Ágnesnek és Juhászné Deák Editnek!

A HatvanTv riportját itt láthatják.

Országos döntő

 

2014. március 23-án Hajdúböszörményben rendezték meg a Diákolimpia Játékos Sportverseny országos döntőjét, amelyen az ország 8 legjobb csapata mérte össze erejét, köztük iskolánk csapata is, akik a versenyen kemény küzdelemben a 7. helyet szerezték meg.

Gratulálunk a szép eredményhez!

A diákok felkészítői: Jagodicsné Fehér Ágnes és Juhászné Deák Edit

A győztes csapat tagjai:

Béres Mátyás, Csordás Márton, Dóczi Anna, Ihracska Blanka, Juhász Martin, Kondek Mátyás, Konkoly Noel, Krizsán Boglárka, Lázár Enikő, Lévai Vanda, Madléna Lili, Pálmai Tifani, Rácz Máté, Ruis Richárd, Suha Gabriella, Szabó Anna, Tóth Márk, Váradi Noel, Varbai Martin, Vinczeffy Gergely


 

Játékos sportverseny - országos elődöntő

 

Február 14-én, Ózdon rendezték meg a diákolimpia játékos sportverseny országos elődöntőjét. Az elődöntőn 6 csapat mérte össze felkészültségét.
 

A Hatvani Kodály Zoltán Általános Iskola, a Miskolci Könyves Kálmán Általános Iskola, a Miskolci Szent Imre Általános Iskola, a Kisvárdai Somogy Rezső Általános Iskola, az Ózdi Bolyki Tamás Általános Iskola, a Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Általános Iskola.
 

A 10 feladatos versenyben a 2. fordulótól végig vezetve az országos elődöntő bajnoka a Hatvani Kodály Általános Iskola lett. Ezzel városunk iskolájának csapata képviseli a megyénket a március 23-án, Hajdúböszörményben rendezendő országos döntőn, ahol az ország 8 legjobb csapata méri össze majd erejét.
 

A Kodályos kisdiákok felkészítői: Jagodicsné Fehér Ágnes és Juhászné Deák Edit

A győztes csapat tagjai:

Béres Mátyás, Csordás Márton, Dóczi Anna, Ihracska Blanka, Kondek Mátyás, Konkoly Noel, Krizsán Boglárka, Lázár Enikő, Lévai Vanda, Madléna Lili, Pálmai Tifani, Rácz Máté, Ruis Richárd, Suha Gabriella, Szabó Anna, Tóth Márk, Váradi Noel, Varbai Martin, Vinczeffy Gergely

 

 

2013. február 16-án Egerben került sor a játékos sportverseny országos elődöntőjére. A versenyre iskolánk csapata is továbbjutott, és a 3. helyet szerezte meg. Gratulálunk a csapattagoknak és felkészítő tanáraiknak: Jagodicsné Fehér Ágnesnek és Bálint Bélánénak!

A csapat tagjai:

Varbai Martin 2.z

Konkoly Noel 2.z

Krizsán Boglárka 2.z

Válóczi Anna 2.z

Ihracska Blanka 2.z

Béres Mátyás 3.a

Pálmai Tiffani 3.a

Juhász Martin 3.z

Tóth Márk 3.z

Váradi Noel 3.z

Bálint Zsófia 4.z

Kolozs Bianka 4.z

Kiss Barna 5.a

Pernyész Bendegúz 5.a

Palotai László 5.a

Balogh Bodza 5.z

Gálik Karina 5.z

2013. januárjában rendezték meg a játékos sportverseny megyei döntőjét Egerben. A vetélkedőn az idei évben is részt vett iskolánk csapata, akik a 2. helyet szerezték meg. Ezzel a csapat továbbjutott az országos elődöntőbe, amelyet februárban fognak megrendezni. Gratulálunk a csapattagoknak és felkészítő tanáraiknak: Jagodicsné Fehér Ágnesnek és Bálint Bélánénak!


 

Megyei döntő 2. hely!

 

2012. január 28-án ismét megrendezték a játékos sportverseny megyei döntőjét, Egerben a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. A vetélkedőn iskolánk is képviseltette magát. A hónapokig tartó felkészülés nem volt hiábavaló: a Kodály Zoltán Általános Iskola csapata az előkelő 2. helyet szerezte meg a végső küzdelemben, melyet a házigazda csapata ellen játszott. Ezzel kiérdemelte a jogot, hogy részt vegyen az országos elődöntőn, melyre 2012. február 26-án kerül sor, szintén Egerben.

Gratulálunk iskolánk csapatának, és felkészítő tanáraiknak: Jagodicsné Fehér Ágnesnek és Juhászné Deák Editnek!

Az ezüst csapat tagjai:

Pálmai Tifani 2.a

Juhász Martin Zoltán 2.z

Tóth Márk 2.z

Váradi Noel 2.z

Albert Zsófia 3.a

Balya Mónika 3.a

Torda Zalán 3.z

Fazekas Kitti 4.a

Kiss Barna 4.a

Pernyész Balázs Bendegúz 4.a

Tóth Anna 4.a

Balogh Bodza Virág 4.z

Baranyi Máté 4.z

Egyed Napsugár 4.z

Gálik Karina Berta 4.z

Polyák Csaba 5.a


Diákolimpia 4. hely


2011. március 20-án Egerben rendezték a Magyar Diáksport Szövetség rendezésében a játékos sportverseny Diákolimpiai döntőjét. 

275 iskola szeretett volna bejutni erre a rangos eseményre. Végül 8 iskola csapata jutott az országos döntőbe, közöttük iskolánk csapata is.

 

A hónapokig tartó versenyek és felkészülés után iskolánk a rangos 4. helyezést érte el.

A csapat tagjai voltak:

Simon Noémi

Gálik Karina

Balogh Bodza

Palotai László

Pernyész Bendegúz

Kiss Barna

Fazekas Kitti

Egyed Napsugár

Tóth Anna

Sármány Kristóf

Sármány Benjámin

Baranyi Máté

Zöldi Dániel

Lázár István

Varga Bálint

Szalatnai Dóra

Silkó Rebeka

Strobán Viktória

Felkészítő tanár: Jagodicsné Fehér Ágnes, Juhászné Deák Edit


Zene

Mai napon történt

20. : A mai napra nincs érdekesség.

Eseménynaptár

Tanulóink munkái

Tanulóink alkotásai

További képek >>

Galéria

Elsősök avatása 2013.10.18

További képek >>