Iskolánk

Szülőknek

Események

Pályázatok

Szülőknek

Tájékoztatás az ebédelési rendről és a mosdókban történt felújításokról

 

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy az elmúlt időszakban több olyan intézkedést tettünk, amellyel javítottuk tanulóink komfortérzetét, illetve az iskola rendjét, fegyelmét.

 

Ezek a következők:

  1. Az intézmény mosdóhelyiségeiben kicseréltük azokat a WC kagyló tetőket, amelyek esztétikailag nem feleltek meg a kívánalmaknak, illetve rossz állapotban voltak. Ezen kívül új egészségügyi papírtartókat helyeztünk el minden mosdóban.
  2. Új hivatalsegédet sikerült munkába állítani, aki minden óraközi szünet után az összes vizesblokkot kitakarítja.
  3. Az új Nemzeti Alaptanterv, valamint a 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről bevezetése óta megnövekedett a tanulók óraszáma. Alsó tagozaton is előfordulnak 5-6 órák, míg felső tagozaton nem ritka a 7-8. óra. Ez zavart okozott az iskola ebédelési rendjében, hiszen 1240 órakor, illetve 1335 órakor többször egyszerre 80-100 tanuló szeretett volna ebédelni. Ezt az állapotot úgy tudtuk megszűntetni, hogy néhány esetben egyes osztályok 5. vagy 6. órája 10 perccel rövidebb lett, így nyugodtan, kulturáltan, tumultus nélkül meg tudnak ebédelni. A rövid órák zöme készségóra (pl. testnevelés, ének, vizuális kultúra, technika). A tapasztalatok szerint azóta sokat javult az ebédlői magatartás.

 

Tisztelt Szülők!

Mivel a tanulók nagy része 800-1600-ig az iskolában tartózkodik, ezután is arra törekszik az intézmény minden pedagógusa és dolgozója, hogy a tanórai és tanórán kívüli tevékenységek szervezése egymással összhangban legyen, valamint a tanulók komfortérzetét egész napra biztosítsuk.

S még valami! Az italautomatában található cappuccinok koffeinmentesek.

 

Hatvan, 2015. szeptember 29.

                                                                                                                                 Jagodics István

                                                                                                                                      igazgató

Zene

Mai napon történt

december 18. : A mai napra nincs érdekesség.

Eseménynaptár

Tanulóink munkái

Galéria

2014.06.12 Vidámballagás, DÖK-nap

További képek >>